Oldalak

2012. május 15., kedd

Üdvözléshez felállni..

Sok szeretettel köszöntjük a Donic hiper-szuper Rajongóit, a Bíró Sporttársakat és az Itt Megjelenteket (de főleg Őket..), sportszerű olvasást és írogatást kívánunk, győzzön a jobbik, háromszoros éljen...

Hát, itt vagyunk! Megérkeztünk, immáron blog formájában (is)! Annyi mindent szerettünk volna megosztani Veletek, sorra jöttek a hírek, az ötletek, a vicces és örömmámoros képek, de a hírlevelünkbe már alig győztük belenyomorítani ezt a sok-sok információt. Igazából nem is sikerült.. :) Úgyhogy kitaláltuk, mi lenne ha létrehoznánk egy olyan oldalt, ahol jobban megismerhetitek játékosainkat, kicsit több információt szívhattok magatokba fáinkról, borításainkról, különösen most, hogy jön az új kollekció sok-sok új és szuper lehetőséggel! Mikor még pici gyerek voltam, Kisházi Bea nénitől kaptam az első versenyfámat és nagyon büszkén vittem haza, mutattam meg szüleimnek, hogy most már nem lesz semmi gond, legyőzhetetlen leszek, hiszen biztosra vettem, hogy az a fa magától játszik. Természetesen ennek ellenkezőjéről senki nem tudott meggyőzni. Csak az első vereség.. Na de mindegy is, a lényeg, hogy mi azért dolgozunk ezen és ha megtaláltuk a tökéletes fát és borítást, azt rögtön közzé is tesszük!

Igazából még sosem írtam blogot, így nem tudom, hogyan kéne nekiugrani, így nagy zavaromban gyorsan be is mutatom Nektek a DONIC csapatát!


Először is háromszor éljen a Budaörs csapatának, aki idén begyűjtött két harmadik helyet, nem is akárhol! A Bajnokok Ligája után a múlt héten kipipálta a Szuper Ligát és épp most készül elhódítani második magyar bajnoki címét is a Postás ellen. Apropó, máris az első programajánló! Május 18-án pénteken 18:00 órától sok szeretettel várunk Budaörsön a döntő első találkozóján!

Ha már Budaörsnél tartunk, térjünk át az ütősebb nem képviselőire, azon belül is Ecseki Nándira, aki idén bár kiöregedett a serdülő korosztályból, sorra szállítja a jobbnál jobb eredményeket! Most így hirtelen be is villant milyen nagyot harcolt Szita Marcival az ifi páros döntőjében nemrég és fricskázta el a kupát Lakatosék elől. Lassan itt a korosztályos EB, ahol lehet neki drukkolni és mi is szorgalmasan tudosítunk majd a verseny állásáról.
És ez itt a reklám helye, úgyhogy tegyük gyorsan hozzá, Acudával játszik, ami már majdnem egy "önjátszó" borítás! :) Akkor most háromszoros éljen Nándinak is!


Harmadik versenyzőnk Kriston Dani, aki már most, a szezon vége előtt kijelentheti, hogy újra Magyar Bajnok lett csapatban! Hip-hip Hurrá! Meg egy tenyeres-talpas nagy gratuláció. Danikám, Tőled várjuk a szaftos, vagy inkább szoftos sztorikat! :) Háromszoros éljen a Celldömölk egyik királyának is!




A legkisebb királyfink Bruckner Máté, aki idén lett DONIC szponzorált, minek hatására (mert mi másért) első éves serdülőként egyből bezsebelte a magyar bajnoki címet párosban. Reméljük a bajnoki címek száma előbb-utóbb lehagyja a korát! Akkor hát háromszoros éljen Máténak is!

Első körben tehát kaphattatok egy kis ízelítőt a főszereplőkről, akikről még biztosan nagyon sokat fogtok hallani! Itt legalábbis mindenképp! Ne felejtsétek, pénteken izgalmas meccsnek nézünk elébe a Budaörs-Postás rangadón! Ha tehetitek mindenképp látogassatok ki!
Ha máris rajongóink lettetek és Donic felszerelésben szeretnétek menni drukkolni, úgy a www.pannonia.unas.hu alatt található webáruházunkban mindent megtaláltok, ami kéz-lábnak ingere!

És még valami! Hatalmas köszönet Határ Péternek, aki szünet nélkül szolgáltatja nekünk eme fantasztikus fotókat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése