Oldalak

2012. május 24., csütörtök

Bluefire, tűzijáték DONIC módra


Nagyon sokan érdeklődtetek már a DONIC új borításai iránt és most végre az első hozzánk is megérkezett! Akik még nem annyira bennfentesek, azoknak elárulom, hogy a DONIC legújabb sorozatának a Bluefire fantázianevet adta.
Az Acudához hasonlóan, ennek is három fajtája van, az M1 a legkeményebb, az M2 a közepesen kemény és az M3 a legpuhább. A Bluefire M1 landolt nálunk, a másik kettő előreláthatólag június végén érkezik.
Amit érdemes tudni róluk, hogy az új szabályokkal és vizes bázisú ragasztókkal egy időben népszerűvé vált borításoknál alkalmazott Formula FD3 technológiával készültek. Nagy szavak :), a lényeg, hogy ettől lesznek dinamikusak, gyorsak és rugalmasak.
Gondoltam, majd írok egy tudományos leírást azok alapján, amiket az interneten olvastam, pólusok, rétegek, szerkezet stb. Aztán rájöttem, ez nekem nem sokat mondana, így inkább leteszteltettük. Itt már csak az M1-esről beszélek, mint ahogy említettem, a többi még várat magára. 

Ami első ránézésre szembetűnő, hogy az eddig megszokott narancsszínű szivacs helyett a kínai borításokhoz hasonló kék színűt alkalmazták, ami az egész gumi rugalmasságát kölcsönzi.
Az első benyomások alapján inkább pörgetős játékosoknak ajánlott. Nyújt egyfajta biztonságérzetet az induló pörgetéseknél és a lepöriknél is, ezenkívül tökéletesen lehet velük szerválni nyesettet, falsot egyaránt, illetve szervát fogadni. Nagyon jól fogja a labdát, így elég kisebb mozdulatokkal játszani. Összességében úgy gondolom kaptunk valami újat, amivel abszolút fel lehet pörgetni a játékunkat!

Néhány tulajdonság számokkal kifejezve:

CONTROL
SPEED
SPIN
6
10++
10++

    Besorolása: OFF; OFF+

Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését és szeretné, hogy égjen a keze alatt a Bluefire első darabja, az az alábbi linkre kattintva megtalálja webáruházunkban:


Ha kipróbáltátok és szívesen megosztanátok tapasztalataitokat a többi pingpongossal is, ne habozzatok, írjátok meg! Most már regisztráció nélkül is tudtok kommentelni itt a blogban vagy várjuk hozzászólásaitokat újraélesztett facebook oldalunkon is! Csak nyomj egy lájkot a DONIC Asztalitenisz oldalára és máris véleményezhetsz! :)

Ezen kívül a mi figyelmünket sem kerülte el a Bajnokok Ligája döntő (az én figyelmemet a Bayern München - Chelsea sem kerülte el, de most a Berlin Eastside - SVS Ströck összecsapásról beszélek), úgyhogy ezúton gratulálunk Ginának és Petrának az I. helyért! Meg természetesen a mi kis csapatunknak, Budaörsnek is, akik a bravúros 3. helyet szerezték meg ezen bajnokságban! Szép volt lányok!

Berlin Eastside - SVS Ströck 5:5, a végén egy szett juttatta Gináékat a dobogó legfelső fokára

Budaörs 2i SC - SVS Ströck elődöntő Budaörsön
Még egy fontos infó a végére! A Postás - Budaörs Extra Liga döntőjének második összecsapása május 28-án 16 órakor lesz! Cím: 14. kerület, Róna utca 86-100. Megjelenés kötelező síppal, dobbal, nádihegedűvel! :)


5 megjegyzés:

  1. én inkább az M2 vagy M3-ra leszek kiváncsi, nekem a puhább/könnyebb szoftok jönnek be!
    viszont az ára nagyon magas, nyitóárnak olyan 8e pengő megtenné:)

    VálaszTörlés
  2. Jönnek azok is, bízom benne, hogy minél hamarabb! Az ára pedig viszonyítás kérdése, tudnék mondani sokkal drágább szoftokat! :) Reméljük, azért megéri az árát és pozitív élményeket szerez majd Nektek!

    VálaszTörlés
  3. 3 éve Donic szoftokat használok, ha ez is hozza az eddigi szintet vagy jobb lesz akkor egy próbát megér. Tartósságban a legjobbak között van a Coppa, és tudja azt amit kell.
    szab

    VálaszTörlés
  4. off
    ez a Gina még mindig egy istennő, mit nem adnék érte, ha játszhatnék vele egy partit:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én általában jobban élvezem, mikor nézem a játékát és nem engem ver péppé! :)

      Törlés